Over ons

Let’s have a drink and talk about happy things!

Tasteable is ontstaan uit liefde voor mooie dranken en het geven van proeverijen en workshops voor particulieren en bedrijven. We doen dit al meer dan 10 jaar met veel plezier, en voor verschillende opdrachtgevers.

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk, en voor we het wisten breiden die proeverijen zich uit tot complete evenementen. Eerst klein, later steeds groter. Van kleine feestjes ter ere van een jubileum of verjaardag, tot private diner’s en bruiloften. Van foodtruck-festivals, mode events, dorpsfeesten en nog veel meer!

In de tussentijd werkten we met veel mensen samen, en hebben we een aantal freelance horeca toppers om ons heen verzameld waar wij graag mee samenwerken en waarvan we weten dat ze dezelfde kwaliteit voor ogen hebben als wij hebben. Onze medewerkers zijn flexibel in denken en doen, en begrijpen waar u behoefte aan heeft als opdrachtgever!

In alles wat wij doen staat kwaliteit voorop. We zijn begonnen met Tasteable om zo veel mogelijk mensen te laten zien hoeveel mooie dranken er zijn. Hoe je kwaliteit kunt herkennen en andere mensen kunt laten (mee)genieten van deze mooie dranken. Dat breidde zich uit, maar de liefde en passie voor kwaliteit staat nog steeds boven alles.

Onderscheidend in service, unieke aanpak, ruime ervaring, creativiteit en flexibiliteit. Dat zijn onze peilers, en op deze manier maken we van iedere gelegenheid een groot succes! Geheel op maat, met persoonlijke aandacht als belangrijkste troef. Wij kunnen alle zorgen uit handen nemen als u dat wenst, en ALLES voor u verzorgen.

Tasteable. Voor alles wat met drank te maken heeft… Van cocktailbar tot whiskyproeverij, van bijeenkomst over investeren in whisky tot het organiseren van (bedrijfs)feesten. Voor het trainen van uw horeca-medewerkers. Van het organiseren van private diners tot een foodtruck-festival. En nog zo veel meer. Wij kunnen het. Wij doen het!