Gin & Tonic tasting

Gin & Tonic; misschien wel de beste mix ooit gemaakt?! Gin is hot! Gin is in en dat merk je overal! Deze sterke drank heeft wereldwijd een flinke opmars gemaakt en is voorál heerlijk in een mooie Gin & Tonic… ‘Summer in a Glass’

De iconische longdrink, verfrissend, kruidig en een drankje dat nooit gaat vervelen. Kenners en bartenders zijn het er unaniem over eens dat dit de ultieme combinatie van spirit en mixer is 🙂

Natuurlijk maakt iedere gin een andere, unieke Gin & Tonic. Maar er is nog geen gin op aarde gevonden die slecht combineert met tonic, en die zal er ook nooit komen   Verschillende gin’s zorgen ook voor verschillende gin-tonic’s. Dus de keuze is aan jou. Je kunt gaan voor een droge krachtige gin, een lichte soepele gin, een fruitige gin, een ‘nieuwe stijl’-gin met bijzondere kruiden en fruit: elke gin maakt weer een andere combinatie.

In de tasting gaan we dieper in op de verschillende stijlen Gin, het belang van een goede tonic én natuurlijk leer je ook zélf de perfecte G&T te maken!

De Gin & Tonic masterclass is te boeken vanaf 9 personen. Kosten bedragen € 35,- per persoon. Jullie gaan 5 verschillende G&T’s proeven, waarvan je er uiteraard ook één zelf mag maken! Kies je favo gin, speel met garnering en geniet vooral van deze mooie drank in al zijn veelzijdigheid! De masterclass duurt 2,5 uur.

En wilt u misschien een Gin & Tonic bar tijdens uw bruiloft, evenement of (bedrijfs)feest? Een pop-up G&T bar op een beurs? Dat kan ook! Zie hiervoor onze mogelijkheden voor onze cocktailbar (op lokatie)!!