Whisky proeverij

Whisky is een drank waar je nooit over uitgepraat raakt! En ook nooit over uitgeleerd… Proeven van whisky is genieten, gezelligheid en interessant. Want er zijn zo veel stijlen, zo veel soorten, zo veel smaken, zo veel varianten. Tijdens onze whisky-proeverijen leer je allerlei interessante weetjes over whisky (en whiskey… en waarom je dat nu op 2 manieren schrijft bijv. ;-)) én proef je de mooiste whisky’s!

HOE WERKT HET?

Tijdens een proeverij gaat u proeven van een 6-tal dranken (whisky, rum, cognac maar ook bijv. jenever of likeuren zijn mogelijk!) onder de begeleiding van een specialist. U krijgt uitleg over de drank in zijn algemeen; over de geschiedenis, hoe het gemaakt wordt en waarvan. Maar ook meer specifiek over de dranken die we gaan proeven en de distilleerderij waar deze vandaan komt etc. Ook leert u over houtrijping, verschillende varianten van de betreffende drank en meer! Informatief dus. Maar zeker ook gezellig. En genieten staat absoluut voorop tijdens onze proeverijen!!

U zorgt voor minimaal 9 personen die willen deelnemen aan de proeverij, en een datum dat jullie allemaal kunnen en wij verzorgen de rest!

En heeft u specifieke wensen, wilt u dranken van absoluut topniveau of super zeldzaam, wilt u meer dranken proeven dan de aangeboden 6? Het kan allemaal. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden, we komen er vast wel uit! Mail ons uw wensen en wij gaan er iets moois van maken…

PRIJZEN?

In principe is elke proeverij maatwerk… Dat maakt de proeverij nu juist zo leuk! Maar uiteraard hebben we voor verschillende budgetten al een leuke proeverij. Voor € 32,50 per persoon (minimaal 9 personen) kunnen we al een mooie proeverij wegzetten. En hoe groter de groep, hoe meer mogelijkheden qua prijs per persoon! Ook hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen, we maken direct een vrijblijvende offerte voor u!